Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول با اشاره به آخرین جزییات پذیرش شرکت های جدید بورسی گفت: برای تامین نظر سهامداران شرکت یارانسل راهکارهایی همچون پذیرش همزمان سهام ایرانسل در بورس تهران و ژوهانسبورگ و نیز عرضه با مدل سهام ممتاز پیشنهاد شده است.

اقتصاد آنلاین- هدی بذرافشان؛ مدیر پذیرش اوراق بهادار بورس تهران در گفت و گو با خبرنگار بورس اقتصاد آنلاین با اشاره به زمان عرضه اولیه سهام به پرداخت گفت: سهامداران عمده به عنوان مالک شرکتها، تصمیم نهایی را برای اعلام آمادگی در مورد زمان عرضه اتخاذ می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال جاری، هنوز بانک ملت به عنوان سهامدار عمده تصمیم خود برای عرضه سهام به پرداخت و موعد زمانی آن اعلام نکرده است.

اسماعیل درگاهی با بیان اینکه مقدمات عرضه اولیه سهام شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در حال است، گفت: گزارشگری شرکت طبق روال و براساس دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های بورسی در سامانه کدال در حال انتشار است، همچنین گزارش ارزشگذاری شرکت به بورس ارائه و نظرات بورس در این زمینه اخذ شده است. شرکتهای آماده عرضه در بورس فارغ از رویدادهای سیاسی، بنا به میزان آمادگی و تکمیل مراحل در برنامه عرضه قرار می گیرند.

به گفته وی آنچه موعد عرضه قبل یا بعد از انتخابات را تعیین می کند آمادگی شرکتها از نظر تکمیل مدارک و مستندات و اراده سهامداران عمده برای عرضه سهام شرکتهاست. فولاد کاوه جنوب کیش هم به محض تکمیل تمام اقدامات مورد نیاز، عرضه خواهد شد.

این مقام مسئول در برابر این پرسش اقتصاد آنلاین مبنی بر اینکه چند عرضه اولیه سهام در سال جاری از طریق بورس تهران انجام خواهد شد ، گفت: طبق هدف گذاری صورت گرفته برای سال جاری، 15 عرضه اولیه در نظر گرفته شده است که انشاله در صورت وجود شرایط مناسب و استقبال بازار، این رقم به راحتی قابل تامین است و شرکتهای بیشتر را نیز می توان در برنامه عرضه قرار داد.

وی افزود: در حال حاضر از شرکتزهای درج شده در سال مالی قبل و نیز شرکت هایی که امسال به مرحله درج رسیده اند، 10 شرکت به طور کامل آمادگی عرضه دارند. البته بنا به ملاحظات راهبردی و اهداف شرکت‌ها، تقدم و تاخر زمانی شرکتها برای عرضه با هم متفاوت است. پیش بینی می‌کنیم در سه ماهه اول سال جاری تعداد شرکت های واجد عرضه به 15 شرکت برسد.

درگاهی در ادامه از پذیرش سهام شرکت لیزینگ پارسیان در اولین جلسه هیات پذیرش امسال خبر داد و گفت: همچنین در جلسه اردیبهشت ماه با پذیرش شرکت کشت و صنعت و دامپروری که از شرکتهای بزرگ کشت و صنعت در کشور می‌باشد.

این مقام مسئول با اشاره به جزییات پذیرش و عرضه اولیه سهام ایرانسل در بورس تهران گفت: ایرانسل جزو شرکتهایی است که از پتانسیل بالایی برای حضور در بورس برخوردار است. این شرکت هم از لحاظ عملکرد و توسعه بازار و هم از لحاظ معیارهای راهبری واجد شرایط حضور در بورس در عالی ترین شرایط است.

از طرفی هم سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان نهاد صدور مجوز برای فعالیت‌های ایرانسل و هم بورس اوراق بهادار تهران پیگیر ورود آن شرکت به مجموعه بورس هستند. ولی نکته ای که در مورد ایرانسل وجود دارد و احتمالا اصلی ترین دلیل کندی فرآیند حضور ایرانسل در بورس بوده، بحث وجود سهامدار خارجی MTN در ترکیب سهامداری ان است که تا حدی تصمیم گیری برای عرضه در بورس را دشوار کرده است.

وی افزود: بورس تهران برای تامین نظر سهامداران یاد شده یک سری راهکارها همانند پذیرش همزمان سهام ایرانسل در بورس تهران و ژوهانسبورگ و نیز عرضه با مدل سهام ممتاز پیشنهاد داده است که امید می رود مورد توجه و موافقت سهامداران ایرانسل قرار گیرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۲۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا